Nyheder » Træningsweekend i august 2015
En fantastisk weekend i Taastrup Idrætshaller med ballet, RSG grundtræning og redskabsteknik og nye venskaber
TIK og RG Friends Denmark bød lørdag morgen 35 gymnaster fra Ballerup GF, GF Øbro, Hjerting IF, Skjold Birkerød, TIK og Ølstykke GF, 2 trænere og 3 instruktører velkommen til træningsweekenden. Efter en kort præsentation af instruktørteamet Sarah Michaelsen, Alua Bekturova og Camilla Olsen og deres spændende program for weekenden, præsenterede alle gymnaster sig med navn, alder, klub og antal år, som de har trænet gymnastik.

Gymnasterne blev delt op i to hold på grundlag af deres niveau og til dels deres alder, og første træningspas kunne begynde. Hold 1 indledte med ballet sammen med Sarah, hvor fokus - efter en klassisk ballet opvarmning - var piruetter og balancer, mens hold 2 indledte med RSG grundtræning med styrke, smidighed og kropsbevægelse med Alua. Efter første modul forsatte hold 1 med redskabsteknik med Camilla og hold 2 med ballet også med fokus på holdning, piruetter og balancer med Sarah.

 
Efter første træningspas spiste alle deltagere fælles frokost i cafeen i Taastrup Idrætshaller. Cafeen, der nu hedder Skosålen, er netop overtaget af Christel Kristoffersen, som stod for både frokost og morgenmad i løbet af weekenden. Andet træningspas bestod af både RSG grundtræning med styrke, smidighed og styrke med Alua og redskabsteknik med Camilla. Hold 1 lagde ud med grundtræning, mens hold 2 lagde ud med redskabsteknik. Efter to timers træning byttede holdene, og dagens sidste model begyndte.

Mens de øvrige gymnaster kunne smutte i et velfortjent bad og klæde om til fælles middagen, fortsatte Victoria Sørensen og Nicoline Sachmann en ekstra time, hvor de arbejdede med deres serie sammen med Alua og Camilla som led i deres forberedelser til VM i næste måned.


Første træningsdag sluttede med en fælles middag, hygge og lege, hvor nye venskaber opstod på tværs af klubber, inden det var tid til at hoppe i soveposerne.

Søndag begyndte første træningspas kl. 9.00 efter fælles morgen mad i cafe Skosålen. Ligesom dagen før stod den på ballet, RSG grundtræning og redskabsteknik, hvor der både var mulighed for at arbejde videre med øvelser fra dagen før, men også med nye øvelser. Alle deltagere spiste igen en god frokost i cafe Skosålen, inden gymnasterne gik i gang med sidste træningspas.

Da sidste træningsmodul nærmerede sig, begyndte trætheden oven på de mange timers træning at melde sig. Men samlet arbejdede alle gymnaster godt og hårdt og tog positivt imod de udfordringer, som instruktørerne stillede dem.
Weekenden sluttede med evaluering af træningsweekenden og tak for denne gang. Inden Victoria og Nicoline kunne pakke deres ting sammen, måtte de arbejde en ekstra time med deres serier sammen med Alua og Camilla.

 
En stor tak til TIK for samarbejdet, der gjorde det muligt at bruge hal C og låne klubhuset, og til de dygtige og motiverende instruktører, Sarah, Alua og Camilla, som havde sammensat et spændende program, som passede godt til alle niveauer. Også en stor tak til Christel fra cafe Skosålen i Taastrup Idrætshaller for rigtig god forplejning og til Kvickly i Taastrup for frugt til alle deltagere under træningsweekenden. Tak til Gitte Olsen og Helle Hammerstad for dejlig lasagne og sund salat lørdag aften og Helle Jensen for sjov underholdning. Og ikke mindst en stor tak for opbakning fra gymnasterne, deres gode indstilling, motivation og hårde arbejde i weekenden. Med jer har vi en lys fremtid inden for rytmisk sportsgymnastik.
På baggrund af de mange glade, positive og konstruktive tilbagemeldinger fra gymnasterne håber vi meget at kunne tilbyde endnu en træningsweekend eller en træningslejr senere i sæsonen.

 
info@rgfriendsdenmark.dk - CVR 36142944