RG Academy Frederiksberg » Sommerskole 2022

Invitation til sommerskole  2022 i rytmisk sportsgymnastik på Frederiksberg 

Kan du lide at bevæge dig til musik, lege med bolde og vimpler og er du frisk på en koordinations udfordring? Så er sommerskole i rytmisk sportsgymnastik på Frederiksberg i uge 26 noget for dig!
 
Rytmisk rytmisk sportsgymnastik er en olympisk disciplin, hvor der arbejdes med fire håndredskaber; tøndebånd, bold, køller, og vimpel. Rytmisk gymnastik kombinerer elementer fra gymnastik, ballet, dans og kræver smidighed, koordination, styrke og elegance.
 
Sommerskolen i rytmisk sportsgymnastik er for børn mellem 7 – 10 år, der er letøvede eller nybegyndere, som måske har gået til dans, parkour, eller anden bevægelse eller som bare har lyst til at prøve kræfter med håndredskaber, koordination, smidighedstræning og bevægelse til musik.
 
RG Academy holder sommerskoler á 4 dage. Sommerskolen foregår på Frederiksberg i uge 26. Vi træner 4-5 timer om dagen inklusiv en frokost pause. Der tages forbehold for evt. ændringer. Efter sommerskolen er slut får man et diplom for deltagelse.
 
Sommerskole (let øvede og nybegyndere)
Dato: 27. - 30. juni 2022, kl. 9.00 - 14.00
Sted: Kedelhallen, Frederiksberg
Alder 7-10 år (man skal netop have afsluttet 1. klasse)
Instruktører: Dorina Koska og Nicoline Sachmann
Pris: 350 kr. 
 

Lyder det noget for dig eller dit barn så send en tilmelding afsted til
info@rgacademy.dk med følgende informationer:
 
  • Navn på barnet
  • Alder (fødselsår) på barnet  
  • Gerne hvilken erfaring barnet har med gymnastik og bevægelse
  • Kontaktoplysninger på forældre (navn, mobilnr og e-mail) 
 
Tilmeldingsfristen er d 24.06.22. Der er 20 pladser på sommerskolen, der gives efter først til mølle princippet. Efter tilmeldingsfristen sender vi en mail om man har fået plads på gymnastikskolen samt yderligere oplysninger om betaling mm.

Du er også velkommen til at skrive til os på info@rgacademy.dk hvis du har spørgsmål til sommerskolerne.
 
Vi glæder os til at høre fra jer!
 
Nicoline og Dorina

RG Academy Frederiksberg
- en afdeling under RG Friends Denmark

 

 
Info om RG Friends Denmark:
RG Friends Denmark er en forening, hvis formål er at fremme kendskabet til og bidrage til udviklingen af rytmisk sportsgymnastik i Danmark gennem aktiviteter og samarbejde. Træning og undervisning i RG Friends Denmark, der arrangeres under navnet RG Academy, skal fokusere på at bidrage til at udvikle gymnaster, så en gymnast opnår sit fulde potentiale inden for rytmisk gymnastik. Aktiviteter under RG Academy vil have fokus på læring og udvikling af gymnaster. RG Friends Denmark er medlem af Gymdanmark (Danmarks Gymnastik Forbund).

Når man tilmelder sig og deltager i RG Friends aktiviteter giver man tillladelse til og er indforstået med, at RG Friends kan tage billeder og optage videoer, som anvendes i forbindelse med RG Friends aktiviiterer, herunder på de sociale medier og materiale.

Læs mere om RG Friends på vores hjemmeside www.rgfriends.dk.
info@rgfriendsdenmark.dk - CVR 36142944