Nyheder » RG Friends Masters 2017
Et flot RG Friends Denmark Masters 2017
og
en stor tak til TIK for samarbejdet

Den 12. november 2017 holdt RG Friends i samarbejde med TIK den første RG Friends Masters - den første internationale konkurrence i Danmark i mange år. Der var 48 tilmeldte gymnaster fra 4 lande (Danmark, Norge, Sverige og Tyskland) og 9 forskellige klubber fordelt ligeligt mellem de små rækker, prejuniors, juniorer og seniorer. 

Det var et meget kompetent dommerbord med 4 FIG dommere ledet af danske FIG dommer Sofie Jørgensen. Det betød også skarpe bedømmelser, men alligevel lykkedes det Danmark - så tidligt på sæsonen - at tage 5 medaljer; det blev til bronze til Anelija fra TIK i minirækken, sølv til Isabella fra Ballerup i juniorrækken og sølv til Nicoline fra TIK i senior A og guld og sølv til henholdsvis Jessica og Mie begge fra TIK i senior B. De danske gymnaster Anelija fra TIK, Maria fra Ballerup, Yasmin og Sarah fra Ølstykke i minirækken og Rebekka fra TIK i childrenrækken fik en rigtig fin debut i deres første internationale konkurrence. Samlet set blev det en god start på den nye sæson.

I minirækken vandt Diana Schokin fra SVNA-Hamburg, i childrenrækken Luisa-Marie Kaufmann også fra SVNA-Hamburg, i pre-juniors vandt Lotte Juul Møller fra Asker, i juniorrækken Josephine Juul Møller også fra Asker og i senior A vandt Fredrikke Tynning Bergestuen også fra Asker.

Konkurrencen forløb rigtig godt og organiseringen lykkedes stort set som planlagt. Det er vi meget glade for, selvom vi har noteret forhold, som vi vil gøre anerledes og bedre næste gang. 1000 tak for de positiv tilbagemeldinger, dem er vi rigtige glade for.

Konkurrencedagen blev afsluttet med præmieoverrækkelse med fine gaver og præmier til alle deltagerne. STOR tak til RG Friends sponsorer særligt Beierholm (de skaber balance), SPARK by Pelote, Sømods Bolcher, Ludmo og Pompkins (børnesko).

Endelig og ikke mindst STOR tak til alle hjælpere både ved indgangen, linjerne, beregnerbordet, Cille som speaker og musikbordet.Se resultaterne fra konkurrencen her

30.11.2017
info@rgfriendsdenmark.dk - CVR 36142944