Nyheder » Friendship camp and cup 2017
Friendship Camp og Cup 2017 Eleganza RG Center
Torsdag den 2. - 5 marts 2017 holdt Eleganza RG Center Friendship Camp og Cup 2017 med deltagelse af gymnaster fra Holland, Tyskland, Belgien, Spainen, Finland, Norge og Danmark. Fra Danmark deltog gymnaster fra Ballerup (Isabella), FG 90 (Helena), Hjerting (Josefie og Emlie) og TIK (Nicoline (kun campen), Sasha (kun campen), Emma, Joline og Jessica (kun konkurrencen). Det blev en rigtig god oplevelse for gymnaster og trænere. Både campen og konkrrencen kan anbefales.

Campen, der foregik i gode faciliteter, gav mulighed for alsidig træning; fysik, spring, pivoter, redskaber, smidighed, ballet og dans. prøve krafter med andre trænere sammen med gymnaster fra flere lande.  God inspiration for både gymnaster og trænere. 

Konkurrencen foregik også i rigtig gode faciliteter. Den var velorganiseret, og der var mulighed for at stille op forskellige rækker fordelt på A og B niveau. Det er ikke en FIG konkurrence og kræver derfor ikke FIG licens.  Konkurrencen kan derfor anbefales som "begynderkonkurrence" for gymnaster og klubber, der gerne vil deltage i internationale konkurrencer. 

De danske deltagere i konkurrence gjorde det rigtig godt. I junorrække A blev Isabella nr. 2, Josefie nr. 3, Joline nr. 7 og Emile nr. 11. Der var i alt 21 gymnaster i junior A. I seniorrække A blev Jessica nr. 2 og Emma nr. 5. Der var i alt 9 gymnaster i senior A. Helena deltog i sin første internationale konkurrence og gjorde det rigtig i fint. Hun stillede op i children 2007.  Tillykke til gymnaster og trænere.
info@rgfriendsdenmark.dk - CVR 36142944