Nyheder » To nye trænere er på vej
To RSG gymnaster stopper, men to nye trænere er på vej
Frida Holm Eskildsen og Laura Hammerstad begge fra Ølstykke stopper som RSG gymnaster.
De har været med som individuelle gymnaster siden omkring 2012/2013, men har ikke haft RSG som deres eneste prioritet, da både skole og andre aktiviteter også har fyldt deres hverdag.

I 2014/2015 stillede Laura og Frida også op i juniorduo, hvor de sikket vandt guldet til både Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne og en udtagelse til Skåne Danmark kampen, der det år blev holdt i Skåne. Det var først gang pigerne repræsenterede Danmark, og selvom det måske var lidt overvældende, gjorde pigerne det rigtigt fint.

I 2017/2018 blev Laura og Frida senior, og i den krævende RSG disciplin de valgte begge at stille op i senior 2. division og seniorduo. Med seniorduoen forsøgte de at kvalificere sig til Nordisk Mesterskaber i Asker i Norge og stillede derfor op i både testkonkurrencen i januar og til Jyske Bank Pokalen i februar. Desværre valgte URG at se bort for duoen, der fint kunne have repræsenteret Danmark og vist, at Danmark har duoer.

Men Laura og Frida kom stærkt igen og tog både guld til Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne, hvor de endda blev udfordret af etablerede landsholdsgymnaster. Pigerne blev derfor udtaget til igen – denne gang i seniorrækken – at repræsentere Danmark i Skåne Danmark kampen, der i år blev holdt i Valby Hallen. Pigerne manglede desværre skarpheden fra DM og måtte se sig slået af den danske landsholdsduo. Men det blev til en fin sølvmedalje og et fint og godt punktum.

Et stort tillykke til pigerne med deres fine udvikling og præstation i duo og held og lykke med trænergerningen, som begynder denne weekend på Gymdanmarks træneruddannelse Gymtræner 1 - basis laugh
 
16.06.2018
info@rgfriendsdenmark.dk - CVR 36142944