Nyheder » RG Friends støttede NM 2016
RG Friends støttede NM 2016

RG Friends bidrog til rammerne ved NM og med præmier og gaver til gymnasterne. Særligt er vi glade for, at gymnasterne fik en mesterskabsminde t-shirt. Det havde ikke været muligt uden støtte fra foreningens sponsorer: Datasign A/S, Beierholm Revision, Viking, The Body Shop, Ludmo.dk og Angulus. Et stort tak til dem. Også tak til Dansk Sports Consult for støtte til logo og godt samarbejde. Og tak til Kvickly i Taastrup for frugt og juice til gymnasterne.
 
RG Friends havde et meget positivt samarbejde med Gymdanmark og TIK. Det betød, at vi på Gymdanmarks facebook for rytmisk gymnastik i ugerne op til NM kunne udbrede kendskabet til RSG, NM og udvalgte deltagere på NM gennem små videopræsentationer. Tak til alle de medvirkende gymnaster og trænere. Og tak til Jens Christian for flot redigering af præsentationerne.

RG Friends hjalp også med et ekstra træningstæppe, der venligst var udlånt af Øbro. Vi sørgede også for at optage konkurrencen både lørdag og søndag, og de mange videoer er løbende blevet oploaded på RG Friends YouTube kanal.

Bortset fra stemningsbilleder havde vi desværre ikke mulighed for at tage billeder, men Swedish RG Photo var på pletten og har taget mange fine billeder af konkurrencen. Se dem på facebook Swedish RG Photo. Se også Anette Wolfsens fine billeder af de danske gymnaster på facebook TIK-Gymnastik konkurrenceafdelingen.
info@rgfriendsdenmark.dk - CVR 36142944