Nyheder » Juletræning december 2015

Efter en veloverstået jul kunne RG Friends Denmark mandag morgen den 28. december byde 16 veloplagte og motiverede gymnaster fra Ballerup GF, FG 90, Skjold Birkerød og TIK velkommen til RG Friends julecamp.

Juletræningen bestod af et modul med RSG grundtræning med Alua Bekturova, der også er landstræner for det danske landshold, et modul med modern/contemporary dans med danseinstruktør Tine Hammerbo og et modul med redskabsteknik og træning af serier med Alua. Mellem første og andet modul var en kort pause med frugt, yoghurt, juice og hjemmebagte boller. På andet og tredje modul var gymnasterne delt op i to hold. Hold 1 indledte med undervisning i modern/contemporary dans med Tine, mens hold 2 indledte med redskabsteknik og træning af serier med Alua.

Julecampen sluttede med en lille opvisning onsdag eftermiddag, hvor de to hold viste de flotte serier, som de havde arbejdet med sammen med Tine, for hinanden og forældrene. Det var spændende at se gymnasterne prøve kræfter med helt andre bevægelser.

En stor tak til Ballerup Gf for samarbejdet og til TIK for lån af deres tæpper. En særligt tak til BMS for samarbejdet omkring tildeling af træningstider i Skovlunde Hallen.

En stor tak til Super Brugsen i Skovlunde for frugt, yoghurt og juice til alle gymnaster under julecampen.

Og ikke mindst tak til de dygtige og motiverende instruktører Alua og Tine og en stor tak for opbakning fra gymnaster og forældre. Vi håber meget at kunne tilbyde endnu en camp senere på sæsonen eller i begyndelsen af næste sæson.

RG Friends Denmark
info@rgfriendsdenmark.dk - CVR 36142944