RG Academy Frederiksberg » Holdoversigt sæson 2022/2023
Motto: “I do not try to dance better than anyone else. I only try to to dance better than myself.” (Mikhail Baryshnikov)

RG Friends Denmark - RG Academy Frederiksberg

Vi er en forening, der værdsætter og forventer ordentlig uddannelse, når man skal træne børn og unge og undervise i rytmisk gymnastik. Vi er også en foreningen, der vil skabe en kultur, hvor børn lærer at give plads til hinanden og vise gensidig respekt gennem glæden ved træning og andre aktiviteter.

Rytmisk gymnastik (også kaldet rytmisk sportsgymnastik) er en olympisk disciplin, hvor der arbejdes med fire håndredskaber; tøndebånd, bold, køller, og vimpel. Rytmisk gymnastik kombinerer elementer fra gymnastik, ballet, dans og kræver smidighed, koordination, styrke og elegance.

Rytmisk sportsgymnastik giver barnet motorisk træning, fysiske og mentale egenskaber.

                                                                                                     
Vi tilbyder træning for børn i aldersgruppen 6-12 år, men på længere sigt vil vi også tilbyde træning for børn og unge over 12 år og konkurrencehold øvede gymnaster.


 
KOM TIL GRATIS PRØVETRÆNING - SEND EN MAIL TIL INFO@RGACADEMY.DK
  

Program og holdoversigt for sæson 2022 – 2023


Rytmisk gymnastik, basishold
______________________________________________________________________

Årgang 2016 - 2015: 

Begynder og let øvet | rytmisk sportsgymnastik for piger 6-7 år                                       Hold 101
• Søndage: 09:00-10:00 i Kedelhallen
• Termin: 4. september 2022 – 18. juni 2023 pris: 1.200 kr. (kan betales over 2 rater)
• Ansvarlig trænere: Nicoline Sachmann, Dorina Koska

______________________________________________________________________

Årgang 2014 - 2011

Begynder og let øvet | rytmisk sportsgymnastik for piger 8-11 år                                    Hold 102
• Søndage: 10:00-11:30 i Kedelhallen
• Termin: 4. september 2022 – 18. juni 2023 pris: 1.600 kr. (kan betales over 2 rater)
• Ansvarlig trænere: Nicoline Sachmann, Dorina Koska

_____________________________________________________________________Ansvarlige trænere: Dorina Koska, Nicoline Sachmann + en potentiel ekstra træner
Træningstøj: Alle gymnaster skal træne i tætsiddende træningstøj (tights og/eller shorts). Håret skal være opsæt og væk fra ansigtet.
Redskaber: Foreningen har redskaber til rådighed. 
 
Hold 101 – 102 (basishold): Introduktion til rytmisk sportsgymnastik gennem sjove aktiviteter der har fokus på opbygning af grundteknik gennem lege, bevægelse og musik. Herunder, lære at træne med korrekt teknik både hvad angår krop og håndredskaber. Disse basishold er åbne for alle.
 
 
Vi tager forbehold for ændringer i programmet herunder tider afhængig af tilmeldinger til de forskellige hold, ligesom der er begrænset pladser på de enkelte hold.
 
Tilmelding
Tilmelding sker ved at skrive til os på info@rgacademy.dk med oplysninger hvilket hold i ønsker at tilmelde til, samt navn på gymnasten, fødselsår og kontaktoplysninger på forældre (navn, mobilnummer og e-mail). Man vil senere modtage bekræftelse samt oplysninger om betaling mm.
 
Alle foreningens basishold er åbne. Du er velkommen til at komme til prøvetræning. Skriv til os på info@rgacademy.dk.
 
RG Friends Denmark er medlem af Gymdanmark (Danmarks Gymnastik Forbund). Læs mere om RG Academy Frederiksberg og RG Friends Denmark www.rgfriends.dk eller følg os på Facebook RGFriends eller Instagram RGFriends.

 
Opdateret 05.08.22
 
 
Se program som pdf:

Når man tilmelder sig og deltager i RG Friends og RG Academy Frederiksbergs aktiviteter giver man tillladelse til og er indforstået med, at foreningen kan tage billeder og optage videoer, som anvendes i forbindelse med foreningens aktiviterer, herunder på de sociale medier og materiale.
info@rgfriendsdenmark.dk - CVR 36142944