Nyheder » Efterårstræningsdag 2016

En efterårstræningsdag med grundtræning i rytmisk sportsgymnastik og ballet. 

Ca. 20 gymnaster mødte fredag morgen op i Taastrup Idræts Haller for at deltage i RG Friends træningsdag arrangeret i samarbejde med TIK.
 
De fleste deltagere var minier, rekrutter og pre-juniors, hvor flere var nye eller forholdsvis nye inden for RSG. Men der var også blevet plads til 3 seniorer, som benyttede muligheden for at få en træningsdag med grundtræning.
 
En stor tak til vores dygtige instruktører Johanna Bonow og Sarah Michaelsen. Vi er glade for, at de arbejdsmæssigt kunne få det til gå op, så de kunne komme på en fredag.
 
Træningsdagens fokus var grundtræning, som er vigtig for at kunne udvikle sig som RSG gymnast. Træningsdagen blev indledt med en grundig opvarmning og grundtræning med Johanna. Efter en kort frokostpause, hvor der også var tid til lidt hygge smiley, blev pigerne delt i to hold, hvor det ene begyndte med ballet og det andet med RSG, hvorefter holdene byttede.
 
Træningsdagen bød – i forhold til RSG - på mange muligheder for at med arbejde med kropsteknik og prøve nye øvelser. Der blev også tid til redskabsteknik, hvor det ene hold arbejdede med tøndebånd og det andet med bold. I balletundervisningen arbejdede pigerne med grundlæggende balletteknik med fokus på kropsholdning, balancer og pivouetter. Der arbejdede de blandt andet sammen to og to for bedre at forstå og læresmiley
 
Dagen sluttede med smidighedstræning, hvor både store og små fik ansvaret for at tælleJ Men da var de fleste piger også ved at være trætte efter 6 times træning med mange nye øvelser og udfordringer.  
 
Vi håber, at både gymnaster og trænere fik en udbytterig dag, og at alle har fået inspiration og motivation til at arbejde videre hjemme i deres klubbersmiley Tak til alle for godt arbejde og jeres positive tilbagemeldinger.
info@rgfriendsdenmark.dk - CVR 36142944